Regals i paneres solidàries

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Regals i paneres solidàries

Resum: 

Un any més, i per no perdre les bones costums, us presentem una selecció de productes solidaris per a què els vostres regals reflecteixin la vostra vessant més altruista.

Productes ecològics de comerç just. A través de la botiga on-line d’Alternativa 3 pots adquirir productes d’alimentació, roba i bellesa que respecten els Drets Humans, el Medi Ambient i la justícia social.

Presents que protegeixen i defensen el medi ambient. Greenpeace desenvolupa les seves accions gràcies al finançament que obté de les aportaci de les persones sòcies i simpatitzants. Si vols col·laborar, a la botiga on line trobaràs, entre altres, productes de papereria, cosmètica i neteja de la llar i regals per als més petits.

Regals que canvien vides. Intermón Oxfam t’ofereix una amplia selecció de regals procedents de comerç just: complements, llar, infantil, cosmètica, alimentació, etc. Es tracta de presents plens de valors i justícia social.

Capses solidàries plenes d’amor, abraçades i petons. L’Obra Social de Sant Joan de Déu et proposa exterioritzar el teu afecte als teus i regalar-los aquestes capsetes amb les quals estaràs col·laborant amb l’organització.

El regal blau. Sorprèn aquest nadal amb un regal diferent, un regal doble. A més de les tradicionals targetes i regals solidaris, Unicef et proposa regalar subministraments, vacunes, aliments o material escolar que faran arribar als milers d’infants de més de 150 països.

Afegeix un comentari nou