SIDA STUDI i el Pla Nacional sobre el SIDA treballen per millorar l'èxit en els programes de prevenció del VIH

SIDA STUDI
 Font:
Font:

SIDA STUDI i el Pla Nacional sobre el SIDA treballen per millorar l'èxit en els programes de prevenció del VIH

SIDA STUDI

Resum: 

Finalitzat el projecte europeu Quality Action de millora de les intervencions de prevenció del VIH, avui 25 de febrer, se celebra a Madrid una jornada per a analitzar la continuitat de la seva implementació a l'Estat espanyol.

Des de fa tres anys, SIDA STUDI participa, juntament amb el Pla Nacional sobre el SIDA, en el projecte Quality Action que té per objectiu millorar la qualitat dels projectes i programes de prevenció del VIH a Europa. El projecte, que va celebrar la seva Conferència Final el passat 26 i 27 de gener a Berlin, promou l'ús de cinc noves eines de millora de la qualitat de la pràctica de prevenció i ha estat dut a terme per 45 organitzacions de 26 estats membres de la Unió Europea.

L'objectiu del projecte Quality Action és que les entitats participants apliquin aquests coneixements al seu territori, difonent les bones pràctiques apreses i acompanyant a d'altres entitats en l'ús de les eines proposades. Per aquest motiu, se celebrara durant el dia d'avui a Madrid una Jornada sobre la millora de la qualitat en els projectes de prevenció de VIH en la que SIDA STUDI i el Pla Nacional sobre el SIDA, juntament amb d'altres entitats que han col·laborat en el desenvolupament del projecte -Comitè 1r de Desembre, CESIDA i FELCTB-, presentaran el projecte i les experiències dutes a terme en l'aplicació pràctica de l'eina als membres del Comitè Assessor i Consultiu de ONGs.

En acabar l'exposició, les entitats participants del projecte europeu es reuniran per debatre la continuitat del projecte a nivell estatal i traçar les línies estratègiques per fer-ho possible. En aquest sentit, el director de SIDA STUDI, David Paricio, ha recalcat la voluntat de l'entitat que representa de “seguir endavant amb la millora dels programes existents de prevenció del VIH i desenvolupar les oportunitats que ens ha generat el projecte europeu Quality Action difonent els coneixements que hem adquirit al major nombre possible d'entitats que treballen en aquest àmbit de la promoció de la salut”.

La jornada tindrà lloc avui de 10h a 17h al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, a Madrid.

Afegeix un comentari nou