#Somriuxlainfancia i promou la igualtat d'oportunitats entre infants

 Font:
Font:
 Font:
Font:

#Somriuxlainfancia i promou la igualtat d'oportunitats entre infants

Resum: 

La FEDAIA, Federació d'entitats catalanes que treballen amb infants en situació de risc social, engega la campanya #somriuxlainfancia a les xarxes socials per recordar la necessitat d'invertir en la infància més vulnerable.

Des d'avui i fins el dia 20 de novembre, que se celebra el Dia Universal dels Drets dels Infants, la FEDAIA té com a objectiu promoure aquest "hashtag" per recol·lectar selfies amb somriures i promocionar així la festa que organitza el dissabte 22 de novembre a Port Aventura a la qual hi assistiran més de 3.000 infants en risc d'exclusió social.

Les entrades de Port Aventura estan a la venta a través de Ticketmaster i tenen un preu de 18€. Tot el que es recapti es destinarà als programes que impulsa la federació per afavorir la igualtat d'oportunitats entre els infants més vulnerables però també perquè molts d'ells puguin participar del dia a Port Aventura.

Amb totes aquestes iniciatives la FEDAIA vol posar de relleu la urgència d'invertir en polítiques que garanteixin el benestar de la infància a curt i llarg termini i que garanteixin la igualtat d'opotunitats enre tots els infants. Des de la Federació asseguren que aquest objectiu només es pot assolir homologant el pecentatge que Catalunya i Espanya destinen a polítiques d'infància i família- 0,9% i 1,4% del PIB respectivament- a la mitjana europea que és del 2,2% del PIB.

Afegeix un comentari nou