Subvenció en l'àmbit de l'educació i la formació

Subvenció en l'àmbit de l'educació i la formació

Resum: 

L'Agència Executiva en l'Àmbit Educatiu, Audiovisual i Cultural ( «l'Agència»), obre la convocatòria per una subvenció dirigida a associacions europees que treballin en matèria d'educació i formació.

Aquesta convocatòria vol donar suport al funcionament de les associacions europees en l'àmbit de l'educació i la formació o que persegueixin un objectiu relacionat amb una política de la UE.

El programa d'acció en l'àmbit de l'aprenentatge permanent ( «Programa d'aprenentatge permanent») i, de manera particular, el «subprograma Jean Monnet» constitueixen el seu fonament jurídic.

Objectius:

- Promoure l'existència d'associacions europees d'alta qualitat que operen a escala europea en l'àmbit de l'educació i la formació;
- Donar suport a aquelles associacions europees que contribueixin a executar el programa de treball «Educació i Formació 2010»,
- Donar suport a les associacions europees que contribueixin a augmentar el coneixement i la sensibilització sobre el procés d'integració europea mitjançant l'educació i la formació.

Pressupost: 12. 000 euros (per programes de 12 mesos)

Termini de presentació de sol.licituds: 10 de desembre de 2009

Veure la convocatòria sencera

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou