Subvencions 2010 Caixa Manresa

Subvencions 2010 Caixa Manresa

Resum: 

Caixa Manresa ha obert la convovatòria de subvencions per a desenvolupar projectes per a millorar l'atenció social a les persones i col·lectius més fràgils i vulnerables.

Participants:

Poden participar en la convocatòria les entitats privades sense ànim de lucre, legalment constituïdes i inscrites al Registre corresponent.

Podran participar-hi individualment o bé agrupades en un projecte comú.

Les entitats participants hauran de tenir objectius relacionats amb els àmbits de la convocatòria, demostrar experiència en el desenvolupament de projectes en aquests àmbits, i disposar d’estructura suficient per a assegurar-ne la viabilitat.

Projectes que es poden presentar:

En general, pot presentar-se a la convocatòria qualsevol projecte que tingui com a objectiu la millora de l’atenció social a les persones i col·lectius més fràgils i vulnerables:

  • Persones en situació de dependència: persones que, per raons lligades a la manca o pèrdua d’autonomia física, psíquica o intel·lectual, tenen necessitat d’assistència i/o ajuda per portar a terme els actes corrents de la vida diària (gent gran, persones amb discapacitats, persones amb malalties invalidants).
  • Persones amb dificultats que limiten el seu ple desenvolupament i/o la seva integració social o laboral.
  • Persones i famílies que pateixen transtorns de salut relacionats amb els hàbits alimentaris i els seus efectes.
  • Persones en situació de pobresa.

Pressupost: L’import màxim dels ajuts serà de 12.000 euros.

Les entitats interessades a participar en la present Convocatòria hauran de formalitzar formulari de sol•licitud disponible a la web http://www.caixamanresa.com

Termini de presentació de sol.licituds: 15 de gener de 2009

Veure les bases senceres

Afegeix un comentari nou