Subvencions a actuacions d'atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat social 2016

F Pere Tarrés

Subvencions a actuacions d'atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat social 2016

F Pere Tarrés

Resum: 

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre convocatòria de subvencions a entitats per al desenvolupament d’actuacions d’atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat social, especialment aquelles que tenen infants a càrrec.

Les actuacions subvencionables s’han de dur a terme dins l’àmbit territorial de Catalunya i han de tenir com a finalitat fonamental la millora de les condicions bàsiques de les famílies i de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat social.

Línies d’actuació subvencionades

  • A. Ajudes econòmiques a famílies i a persones que es troben en situació de vulnerabilitat adreçades a cobrir les necessitats bàsiques d'alimentació, higiene personal, roba, medicaments o altres productes, per promoure la millora o preservació de la salut, i les despeses de manteniment bàsic de la llar, així com qualsevol altra de naturalesa similar.
  • B. Prestació de serveis adreçats a famílies i a persones que es troben en situació de vulnerabilitat que tinguin per objecte cobrir les necessitats bàsiques relatives a l'alimentació, la higiene personal, la roba i els medicaments o altres productes per promoure la millora o la preservació de la salut, així com qualsevol altra de naturalesa similar.

Sol·licituds

Les propostes s'han de presentar electrònicament des del web de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT).

Termini per a realitzar la sol·licitud: 18 de juliol.

Convocatòria 2016

Bases de la convocatòria

Afegeix un comentari nou