TheRoadStories posa en contacte joves de Turquia, Països Baixos i Catalunya

Teleduca
 Font: Carme Mayugo
El col·lectiu s'ha trobat durant 5 dies a Catalunya. Font: The Road Stories
 Font: Carme Mayugo
Font: Carme Mayugo
 Font: Carme Mayugo
Font: Carme Mayugo

TheRoadStories posa en contacte joves de Turquia, Països Baixos i Catalunya

Teleduca

Resum: 

El projecte té per objectiu connectar joves d’arreu a través de la música, històries i experiències de vida.

Un grup de joves catalans ha organitzat una trobada amb joves provinents de Turquia i els Països Baixos a través del projecte europeu TheRoadStories.

El projecte, del que participen un grup de deu joves locals, de Turquia i de Països Baixos des de fa més de sis mesos, té per objectiu contribuir a un món més conscient, on (re)descobrir la connexió amb nosaltres, les altres persones i el nostre entorn, donant veu a joves creatius i conscients per connectar-los com a generació.

El col·lectiu de joves ha organitzat la segona de les trobades presencials del grup, duta a terme a Catalunya durant cinc dies, en la qual han compartit amb la resta de persones participants internacionals alguns dels espais significatius en les seves històries de vida, ubicades a Barcelona, Santa Coloma de Cervelló, Girona, Montserrat i Castellar del Vallès. Aquesta trobada també ha servit per a què el jovent participant del projecte pugui compartir els seus somnis, anhels i talents. Els i les participants han elaborat un vídeo-resum de la trobada.

El projecte ha estat impulsat pel col·lectiu jove RoadStories, format per joves nòmades dels Països Baixos que viatgen amb furgoneta per Europa per recollir i compartir música i històries de joves i per a joves, i que comparteixen al seu portal web. Des de novembre de 2021, gràcies a aquesta col·laboració amb AEGED (Turquia) i Teleduca (Barcelona), joves locals, de Turquia i de Països Baixos participen d’aquest projecte a través de trobades en línia i presencials. La primera trobada presencial va ser a Aydin (Turquia) l’abril de 2022 i del 25 al 30 de juliol es durà a terme la tercera i última, a Utrecht (Països Baixos).

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou