"A través de l'ànima", un llibre de fotografies solidari que necessita finançament

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

"A través de l'ànima", un llibre de fotografies solidari que necessita finançament

F Pere Tarrés

Resum: 

El projecte neix per commemorar els tres anys d'Esplai TEA, un esplai especial amb nens amb trastorn de l'Espectre Autista.

L'any 2012 va néixer el CR TEA CC, el Centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central. El 10 de març del 2013 obria portes a Manresa i començava l'Esplai TEA, un esplai en què cada nen amb TEA té un monitor de referència. Durant aquests 3 anys, més de 80 persones voluntàries han donat suport a la tasca del centre i ajudat a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquest trastorn.

Amb l'objectiu de commemorar els 3 anys de l'entitat i homenatjar a tots els que fan possible l'Espai TEA, l'entitat busca editar un llibre a partir de les fotografies d'Abel Vilches, un fotògraf voluntari que va decidir captar les mirades, la solitud, els somriures d'aquests nens, i la complicitat amb els voluntaris. En total, 80 fotografies, que estaran acompanyades de comentaris i reflexions de pares, mares, psicòlegs i voluntaris.

El llibre també permetrà conscienciar la ciutadania sobre aquesta malaltia. Amb aquesta funció, el llibre estarà dividit en 8 capítols diferents de 10 fotografies cadascun, precedits per una explicació de la psicòloga del centre per tal que entenguem l'autisme. I tot això en tres idiomes (català, castellà i anglès).

El llibre sortirà a la venda el dia 10 de març i es farà una presentació pública juntament amb una exposició de fotos a la biblioteca de l'Ateneu de Manresa.

Col·labora en la publicació del llibre

Aquelles persones que estiguin interessades poden ajudar en la publicació del llibre col·laborant amb el verkami engegat per la causa. Fer ara l'aportació et garanteix tenir un exemplar el dia de la seva publicació i, depenent de l'aportació, que el teu nom surti als agraïments.

El Verkami busca aconseguir 3.000 euros que estaran destinats a pagar la producció del llibre.

Comentaris

Us heu equivocat en possar el nom del fotògraf al text. No és Albert Vilches, sinó Abel Vilches, com posa als peus de les fotos...

Moltes gràcies per l'avís, ja hem modificat el text.

Salutacions

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou