Tres entitats no lucratives participen a l’edició 2016 del Programa RSE.Pime

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Tres entitats no lucratives participen a l’edició 2016 del Programa RSE.Pime

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

L’Associació Alba, Fundació Aspronis i l’Associació de Comerciants Creu Coberta rebran assessorament i formació per incorporar la Responsabilitat Social en la seva gestió.

A mitjan juliol, comença la tercera edició d’aquest programa impulsat per l’organització Respon.cat, amb la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç de Catalunya i el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Enguany en prendran part un total de 20 empreses de tot Catalunya, entre les quals s’han incorporat 3 organitzacions no lucratives: la fundació Aspronis, dedicada a l’atenció de persones amb discapacitat; l’associació Alba, que ofereix serveis educatius i socials, i l’Associació de Comerciants Creu Coberta.

A través d’aquesta iniciativa, gratuïta i que té una durada de 6 mesos, les empreses participants desenvoluparan el seu Pla d’acció de Responsabilitat Social Empresarial per mitjà d’un procés de 5 tallers grupals i dues consultories.

Es pretén també que puguin reflexionar així sobre l’impacte social de la seva activitat principal i buscar solucions que tinguin un efecte positiu en les persones, el medi ambient i la comunitat.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou