Vols conèixer el model de La Fageda?

F Pere Tarrés

Vols conèixer el model de La Fageda?

F Pere Tarrés

Resum: 

El proper 1 d'abril tindrà lloc la X edició de les jornades per conèixer a fons com funciona La Fageda, un projecte social que utilitza una estructura empresarial potent per assolir la seva finalitat.

A l'octubre del 2012 La Fageda va organitzar la primera Jornada sobre emprenedoria social per satisfer a persones i entitats interessades en conèixer la història de La Fageda, la seva evolució i les claus que han marcat l’èxit del projecte social, hem celebrat ja nou edicions.

Des de llavors més de 200 persones procedents d'altres racons d'Espanya i inclús de l'estranger han participat en aquesta trobada. Atès l'èxit continuat que té s'han programat tres edicions pel 2016. Una l'1 d'abril, una altra al mes de juny i una última a l'octubre, amb dates encara per concretar.

La Jornada està dirigida a totes aquelles persones i entitats interessades en conèixer el projecte de la mà del seu fundador i president, Cristóbal Colón, especialment destinades a emprenedors socials i seguidors de l’organització.

Programa

  • 9:15h: Recepció i benvinguda
  • 9:30h: Esmorzar
  • 10h: Visita a les instal·lacions
  • 11:30h: Primera sessió de treball sobre el model
  • 13h: Pausa
  • 13:15h: Segona sessió de treball sobre el model
  • 14:45h: Dinar

Per a un millor desenvolupament de la jornada és important participar-hi amb uns coneixements previs sobre la història i la diversitat d’activitats i serveis que porta a terme La Fageda. Per informar-vos podeu llegir el llibre que resumeix la història de La Fageda o consultar els "Recursos informatius"sobre La Fageda.

Com inscriure's-hi?

Les places són limitades a 25 persones i es concedeixen per rigorós ordre d’inscripció. El preu és de 85€ i inclou esmorzar, dinar i documentació. Cal fer el pagament abans del 18 de març via transferència al compte corrent de Caixabank ES97 2100 0008 2502 0066 2561. Les persones interessades en assistir a la jornada de juny o octubre poden fer la reserva que hauran de confirmar un mes abans de la celebració.

Inscripcions i reserves

Afegeix un comentari nou