Espigoladors, guardonada amb el Premi Voluntariat 2019

F Pere Tarrés
La Fundació Espigoladors recollint el Premi Voluntariat 2019. Font: Josep Carbonell
L'entitat Espigoladors recollint el Premi Voluntariat 2019. Font: Josep Carbonell
L'acte, celebrat a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, va comptar amb un espectacle de dansa. Font: Josep Carbonell
L'acte, celebrat a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, va comptar amb un espectacle de dansa. Font: Josep Carbonell

Espigoladors, guardonada amb el Premi Voluntariat 2019

F Pere Tarrés

Resum: 

Vol ser un reconeixement social i institucional a les actuacions de les entitats que contribueixen a fer una societat més justa a través de la cohesió social del territori.

La Fundació Espigoladors ha estat guardonada amb el Premi Voluntariat 2019. El veredicte es va fer públic en un esdeveniment celebrat el dimarts 3 de desembre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú en el marc del Dia Internacional del Voluntariat que es commemora el 5 de desembre.

Convocat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), aquest premi anual vol ser un reconeixement social i institucional a les actuacions de les entitats que contribueixen a fer una societat més justa a través de la cohesió social del territori. A l'acte també van rebre una menció especial per la seva tasca en l'àmbit del voluntariat la Fundació Marianao i l'Associació Justícia i Pau.

Enguany, el Premi Voluntariat arribava a la seva 26a edició amb un acte on Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, va agrair i reconèixer la tasca de les persones voluntàries i entitats assistents i va remarcar la importància del suport i el treball en xarxa entre les entitats i les institucions.

L’entrega del Premi va estar envoltada de diverses activitats i actuacions que van servir per donar color a l’acte. En destaquen la presentació del vídeo 'Connecta’t al Voluntariat de Vilanova i la Geltrú' amb la participació de 17 entitats de voluntariat de la ciutat, el lliurament dels premis del 1r Concurs fotogràfic 'Capta El Voluntariat' i actuacions de dansa i clown.

Afegeix un comentari nou