11.662 donacions de sang en una setmana a la Marató de Donants!

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

11.662 donacions de sang en una setmana a la Marató de Donants!

Ravalnet

Resum: 

Amb aquesta xifra s'ha tancat l’edició més multitudinària de la campanya que ha tingut lloc des de divendres 13 de gener i fins al divendres 20.

La quarta Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya ha aconseguit ultrapassar el seu objectiu inicial, situat en 10.000 donacions, i ha permès que les reserves de sang a Catalunya s’hagin estabilitzat.

La campanya ha comptat, a més de la col·laboració de les persones que han fet les donacions, amb moltes altres que han participat com a voluntàries fent-se ressò a les xarxes socials o acompanyant les donants.

Gràcies a la Marató de Donants es podrà fer front a les necessitats dels hospitals en un període de 10 dies i cap grup es troba a la situació de dos dies de reserva, com passava en comançar la iniciativa. És un nivell que es considera òptim, però que cal mantenir durant la resta de l’any.

Així doncs, el repte ara és mantenir aquestes reserves estables, cosa que fa necessari que cada dia entre 800 i 1.000 persones vagin a donar sang als hospitals i a les col·lectes itinerants que s’organitzen diàriament per tot el territori. És amb aquest objectiu que s’han previst unes 4.000 col·lectes al llarg de 2017.

Afegeix un comentari nou