Arrenca la desena edició de la campanya solidària ‘Posem-li pebrots al càncer’

Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer
Autor/a: 
FECEC, Junts contra el Càncer
pebrots solidaris contra el càncer Font: FECEC i Condis
Cartell de 'Posem-li pebrots al càncer'. Font: FECEC i Condis

Arrenca la desena edició de la campanya solidària ‘Posem-li pebrots al càncer’

Autor/a: 
FECEC, Junts contra el Càncer
Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer

Resum: 

Es tracta de la campanya solidària de la FECEC i supermercats Condis, que tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de març.

La campanya 'Posem-li pebrots al càncer' de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) Junts contra el Càncer i supermercats Condis consisteix en la venda de bosses de pebrots solidaris entre els i les clientes a un preu simbòlic d’un euro i mig. L’objectiu de la campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, fer difusió de la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC Junts contra el Càncer i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció psicosocial a les persones malaltes i els seus familiars i cuidadors i cuidadores.

Cal destacar que la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) i Condis col·laboren en aquesta campanya des de fa 10 anys i que amb la solidaritat dels clients de la cadena de supermercats, la FECEC Junts contra el Càncer ha pogut continuar ajudant les persones que travessen o han travessat un procés oncològic, així com a les persones que les acompanyen.

Aquest any, la campanya s’amplia un dia més i, per tant, seran tres les jornades on els clients de Condis podran participar solidàriament amb la FECEC Junts contra el Càncer i les seves entitats. Aquest any es posaran a la venda un total de 66.000 bosses de pebrots, amb un de vermell i un de verd, en els establiments de què disposa Condis a Catalunya.

Prop de 1.200 persones voluntàries

Com en cada edició, ‘Posem-li Pebrots al Càncer’ comptarà amb la participació de persones voluntàries de tot el territori català per difondre els objectius de la campanya. Enguany, la iniciativa integrarà prop de 1.200 persones voluntàries, 300 de les quals són estudiants d’ESO que cursen l’assignatura de Servei Comunitari, per tal de conscienciar els i les clientes dels supermercats sobre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC i que s’hi sumi el major nombre de persones possible.

Aquesta és la desena edició que Condis i la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) col·laboren en la campanya de venda de pebrots solidaris. Els prop de 646.000 euros recaptats en aquesta dècada han servit per ajudar més de 10.000 pacients amb càncer i a les seves famílies i persones cuidadores en cada edició.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou