1Like El Mercat Social = 0,02 € Obra Social Sant Joan de Déu

 Font:
Font:
 Font:
Font:

1Like El Mercat Social = 0,02 € Obra Social Sant Joan de Déu

Resum: 

Per cada M’agrada que es clicki al Facebook d’El Mercat Social es farà un donatiu de 0,02 euros a l’equip km0 de la Barcelona Magic Line.

Vols contribuir a la Barcelona Magic Line? El Mercat Social t’ho posa fàcil amb la promoció “1Like El Mercat Social = 0,02 € Obra Social Sant Joan de Déu”. La campanya pretén utilitzar la xarxa social Facebook per fer un donatiu a partir del nombre de seguidors que s’hi afegeixin del 20 de febrer al 3 de març. Així, per cada M’agrada que es faci al Facebook d’El Mercat Social, aquest farà un donatiu de 0,02 euros a l’equip km0 de la Barcelona Magic Line.

La Barcelona Magic Line és la marxa solidària que organitza l'Obra Social Sant Joan de Déu i que se celebrarà el 2 de març de 2014. La travessa recorrerà set turons emblemàtics de Barcelona per captar fons per als programes d’atenció a persones en situació de vulnerabilitat. L’equip km0 s’ha creat per a totes les persones que no poden participar a la travessa però que igualment volen aportar el seu granet de sorra. L’aportació a aquest equip es destinarà directe a les 7 causes de la Barcelona Magic Line.

Quants més Likes aconsegueixi el Facebook d’El Mercat Social del 20 de febrer al 3 de març, més gran serà el donatiu que El Mercat Social farà a la Barcelona Magic Line. Ajuda’ns a compartir la promoció entre els teus amics i contactes de les xarxes socials. Contribueix amb el teu Like a captar fons per l’Obra Social Sant Joan de Déu, unint esport i compromís social.

El Mercat Social és la plataforma comercial d’entitats que ofereix productes i serveis amb els què es contribuirà a fer possibles molts projectes socials que impacten en positiu en el dia a dia d’aquelles persones que més ho necessiten. El Mercat Social ja compta amb 14 entitats associades que treballen principalment per desenvolupar projectes per millorar la qualitat de vida d’infants, joves, gent gran, malalties, etc. I per promoure activament la inserció sociolaboral de col·lectius més vulnerables.

Dóna 0,02 euros a la Barcelona Magic Line!

Afegeix un comentari nou