La Fundació Astrid 21 organitza la 6a cursa de les Gavarres

FCVS
Cartell de la cursa de les gavarres en favor de les persones amb síndrome de Down Font: Astrid21
Cartell de la cursa de les Gavarres
Imatge de la sortida de la 5a edició de la cursa de les Gavarres d'Astrid21 Font: Miquel Bataller - Astrid 21
Els fons recaptats de la cursa aniran en favor de les persones amb síndrome de Down de la Fundació Astrid 21

La Fundació Astrid 21 organitza la 6a cursa de les Gavarres

FCVS

Resum: 

La cursa pretén recaptar fons per poder finançar els programes d'atenció a les persones amb síndrome de Down de l'entitat i alhora sensibilitzar a la població sobre la realitat del col·lectiu.

La Fundació Astrid 21 organitza el proper 14 de maig, per sisè any consecutiu, la cursa de les Gavarres a Girona. L'objectiu de la carrera és aconseguir recaptar fons per tal de destinar-los íntegrament als serveis que ofereix la fundació per a les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. A més, serà una manera d'apropar la realitat del col·lectiu i conscienciar a la societat.

Els participants podran escollir entre tres recorreguts amb dificultats diferents:

  • Cursa Llarga de 20 km, pensada perquè persones habituades a fer esport i amb un cert nivell de resistència, la facin corrent. El recorregut s'endinsa a través de les Gavarres i el punt més alt serà el Castell de Sant Miquel.
  • Cursa Curta de 10 km, per fer-la tan corrent com caminant mentre es gaudeix de les Gavarres i el punt més alt serà el Castell de Sant Miquel.
  • Circuit d'Iniciació de 4 km, està dirigit a petits i grans que vulguin gaudir de bona companyia i de l'entorn del castell de Montjuïc. El recorregut no tindrà dificultat tècnica ni desnivell.

Tots els recorreguts tindran la sortida i l'arribada al castell de Montjuïc de Girona i estaran totalment senyalitzats. A més, els participants podran gaudir d'avituallaments sòlids i líquids en el transcurs de la cursa.

Per altra banda, l'organització posa al servei dels corredors un servei de guarda-roba, dutxes al pavelló de Fontajau i en finalitzar la cursa, qui ho desitgi, podrà fer-se una sessió de massatges per recuperar-se de l'esforç. També es realitzaran diferents sortejos de regals durant la jornada i finalment es tancarà amb una botifarrada.

Inscripcions obertes

Les inscripcions es poden realitzar a través del blog o el mateix dia de la carrera de 7.30 h a 8.30 h. El cost de les inscripcions variaran en relació al recorregut escollit: 9 € (4 km), 15 € (10 km) i 18 € (20 km). Per aquelles persones que no puguin assistir a la cursa però vulguin participar en l'acció solidària poden realitzar un donatiu online.

Els 600 primers inscrits rebran com a obsequi una samarreta tècnica de la jornada.

Afegeix un comentari nou