6a Jornada de Voluntariat de Salut

 Font:
Font:

6a Jornada de Voluntariat de Salut

Resum: 

Aquest divendres 29 d'octubre es durà a terme la sisena jornada de voluntariat en salut que organitza la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). La jornada es farà a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona a partir de les 9 del matí i fins les 17 de la tarda i tractarà sobre Dol, creixement i vida.

Una setmana abans de la 6a Jornada de Salut de la FCVS les inscripcions ja estan complertes. S’hi han inscrit 240 persones, que assistiran a les ponències, taules rodones, tallers i taula de testimonis. I a causa del gran interès que ha suscitat la jornada s’ha hagut d’obrir un cinquè taller que no estava previst.

Hi haurà dues conferències, una taula rodona, tallers (cada participant s’ha inscrit en un dels tallers), una taula de testimonis i la cloenda. A causa del gran interès que ha suscitat la jornada s’ha hagut d’obrir un cinquè taller “Narratives del dol”, que anirà a càrrec de Carme Serret, voluntària d’Acompanya Ca n’Eva i professora de la UAB.

El gran nombre d’inscripcions fa pensar que el treball en les pèrdues i el dol és un dels aspectes claus que es treballa des del voluntariat en salut. Les pèrdues i el dol és un punt de motivació important pels voluntaris de l’àmbit.

Podeu consultar el programa complet.

Afegeix un comentari nou