Acció Contra la Fam busca restaurants per col·laborar en la lluita contra la desnutrició infantil

FCVS
Autor/a: 
Alba Pueyo
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Acció Contra la Fam busca restaurants per col·laborar en la lluita contra la desnutrició infantil

Autor/a: 
Alba Pueyo
FCVS

Resum: 

L'entitat ha començat a fer una crida a locals de restauració que vulguin sumar-se a la iniciativa per tal de recaptar diners per destinar-los a la prevenció, diagnòstic i tractament de la desnutrició infantil.

Una de cada nou persones al món no té accés a una alimentació adequada. Davant d’això, l’organització Acció Contra la Fam ja fa set anys que organitza la iniciativa “Restaurants contra la Fam”. Es tracta d’una campanya on restaurants i bars de tot el país col·laboren en la lluita contra la desnutrició infantil destinant, durant dos mesos, una petita part del preu de determinats plats de la seva carta. La quantitat recaptada per cada plat és d’entre 0,50 i 2 euros.

L’any passat hi van col·laborar més de 800 locals, 143 dels quals eren establerts a Catalunya. Les donacions van superar els 160.000 euros de recaptació. Enguany, la iniciativa compta altra vegada amb el suport del xef català Joan Roca i amb ell s’hi han sumat Quique Dacosta, Koldo Rodero i Paco Morales, xefs d’altres comunitats autònomes espanyoles.

Tots els restaurants interessats a participar en la campanya contra la fam, poden inscriure’s online a la web de l’organització. D’aquesta manera, Acció Contra la Fam facilitarà gratuïtament materials promocionals als restaurants per tal que puguin ser identificats com a locals contra la fam, així com indicar a la carta quins són els plats que destinen diners a la campanya.

La iniciativa s’iniciarà el setembre i s’allargarà fins al novembre. Durant aquests dos mesos, els clients hi podran col·laborar pes tres vies diferents: sol·licitant els plats o menús seleccionats pels restaurants, realitzant un donatiu a les guardioles instal·lades als locals col·laboradors o enviant un SMS amb la paraula FAM al 28010.

Afegeix un comentari nou