Ampans convoca el VII Premi d'investigació i d'innovació sobre persones amb discapacitat intel·lectual

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ampans convoca el VII Premi d'investigació i d'innovació sobre persones amb discapacitat intel·lectual

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Vol reconèixer la feina de professionals, entitats i equips que treballen per millorar l'atenció i la qualitat de vida d'aquest col·lectiu. S'hi podran presentar treballs fins al 31 de desembre de 2017.

La Fundació Ampans treballa des de fa més de 50 anys promovent l'educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual. En aquest sentit, organitza cada dos anys el Premi d'Investigació i d'Innovació sobre Persones amb discapacitat intel·lectual. Es tracta d'un guardó pioner, ja que és l'únic existent a l'estat espanyol i dels pocs a Europa que promou la investigació i la innovació per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

A finals del 2016 s'han donat a conèixer les bases de la setena edició d'aquest premi, que s'adreça a professionals, entitats i equips que treballen per millorar l'atenció i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual des dels àmbits de la investigació i la innovació.

S'atorgaran sis premis en dues modalitats: tres d'investigació i tres d'innovació. Els primers premis estaran dotats amb 5.000€, els segons amb 3.000€ i els tercers amb 1.000€. Tots els treballs premiats es publicaran en un llibre que editarà la Fundació Ampans.

Els treballs es poden presentar en català, castellà, anglès o francès i han de tractar sobre qualsevol matèria o aspecte específic de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

La data màxima de presentació dels treballs serà el 31 de desembre de 2017.

Afegeix un comentari nou