La Fundació Comtal convida a garantir els drets de 217 infants i joves

Fundació Comtal
La Fundació Comtal presenta la campanya 'Amb els drets no s'hi juga'. Font: Fundació Comtal
La Fundació Comtal presenta la campanya 'Amb els drets no s'hi juga'. Font: Fundació Comtal
La Fundació Comtal ha iniciat una campanya de suports econòmics a Migranodearena.  Font: Fundació Comtal
La Fundació Comtal ha iniciat una campanya de suports econòmics a Migranodearena. Font: Fundació Comtal

La Fundació Comtal convida a garantir els drets de 217 infants i joves

Fundació Comtal

Resum: 

Pots fer realitat alguns dels somnis d’infants com l’Anna, el Nabil i la Sara, que volen “aprendre i divertir-se alhora, anar de vacances, fer sortides, veure el mar i la muntanya”.

En el marc de la campanya 'Amb els drets, no s’hi juga', la Fundació Comtal convida a ajudar aquest Nadal a evitar que es vulnerin els drets de 217 infants, adolescents i joves. Nois i noies que es troben en situació de vulnerabilitat, i que l'entitat acompanya a través de projectes educatius, de lleure, d’orientació i de participació comunitària.

La Fundació Comtal es porposa garantir tres drets a aquests infants i joves: a l'educació, al joc i al lleure i el dret a la salut. Per això volen poder acollir al programa de reforç escolar i capacitació tecnològica a 18 infants i joves que estan en llista d’espera, i facilitar-los kits de material, perquè puguin aprendre en igualtat de condicions. També cobrir els costos de sortides, material i activitats lúdiques i educatives per millorar el benestar emocional de 98 infants i adolescents. En darrera instància, però no menys important, es plantegen poder cobrir la compra d'aliments, roba i productes d’higiene per 8 dels joves de l’àrea residencial.

Com col·laborar?

Per fer front a aquestes despeses, la Fundació Comtal planteja la possibilitat d'adquirir productes solidaris a través de la seva pàgina web. Alguns dels productes estan elaborats pels propis infants i joves, o per part dels joves que participen a l'Escola de Noves Oportunitats. Un productes que es poden regalar aquest Nadal i convidar a posar en pràctica la solidaritat a aquelles persones que rebin el regal. L'aportació econòmica al projecte també es pot fer a través del repte a Migranodearena o fent una transferència directa.

Afegeix un comentari nou