Arrels Fundació cerca voluntariat per enquestar persones sense llar

Fundació Pere Tarrés - Transversal
L'enquesta d'enguany serà la cinquena que realitza Arrels Fundació. Font: Arrels Fundació
L'enquesta d'enguany serà la cinquena que realitza Arrels Fundació. Font: Arrels Fundació

Arrels Fundació cerca voluntariat per enquestar persones sense llar

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

El cens se celebrarà la nit del 10 a l’11 de juny per conèixer la realitat del sensellarisme a Barcelona i extreure’n informació útil per afrontar la problemàtica a la ciutat.

Arrels Fundació organitza, la nit del 10 a l’11 de juny, la cinquena enquesta a #personesquecompten de Barcelona que pretén explorar la realitat del sensellarisme a la ciutat i poder afrontar així les diferents problemàtiques que es detectin a través d’una proposta d’intervenció més adequada. L’enquesta busca respondre a preguntes com quant de temps fa que viuen al carrer, si pateixen violència, quin és el seu estat de salut, si reben prestacions d’alguna mena o si han tingut la possibilitat de vacunar-se, entre d’altres.

Per realitzar aquesta campanya, l’entitat necessita més de 500 persones voluntàries que es repartiran en petits grups al llarg i ampla de la capital catalana. A través d’un qüestionari, es recollirà informació útil que ajudarà a determinar el grau de vulnerabilitat de les persones sense llar i conèixer quines són les principals mancances amb les quals es troben.

Arrels va engegar aquesta enquesta l’any 2016, en el marc d’una campanya europea liderada per l’organització World Habitat, i va repetir l’acció durant el 2017, el 2018 i el 2019. Aquelles persones que estiguin interessades a conèixer els resultats obtinguts en les edicions anteriors, poden consultar el darrer informe ‘Viure al carrer a Barcelona’.

Com pots participar-hi?

Per poder participar com a persona voluntària en l’enquesta de la nit del 10 a l’11 de juny, s’ha de ser major de 18 anys, parlar català, castellà, anglès, romanès, marroquí i/0 polonès, tenir capacitat física per caminar durant 3 o 4 hores i tenir dispositiu mòbil amb connexió a internet. A l’hora de fer la inscripció, la persona voluntària podrà escollir quina zona de la ciutat vol recórrer.

Un cop formalitzada la inscripció, tot el voluntariat haurà de participar en una sessió virtual obligatòria on es rebrà material formatiu. Uns dies abans de l’enquesta, el coordinador/a es posarà en contacte amb les persones voluntàries amb tots els detalls logístics i instruccions.

No puc participar-hi, però vull col·laborar-hi

Aquelles persones que estiguin interessades a participar de la campanya, però no puguin assistir com a persones voluntàries a l’enquesta, poden col·laborar d’una altra manera per fer possible #ningúdormintalcarrer.

Per a més informació, podeu contactar amb Arrels Fundació.

Afegeix un comentari nou