Arriba el número 6 de 'Nàhuat, revista de solidaritat amb El Salvador'

Huacal ong de solidaritat amb El Salvador
 Font: Huacal_ong
Manifestació 8 de març a San Salvador / Franklin Zelaya
 Font: Huacal_ong
Alliberament de Teodora Vásquez / TNT
 Font: Huacal_ong
Nantzin Idalia García, mestra de Bressol Nàhuat / Ministerio de Cultura El Salvador
 Font: Huacal_ong
Prudencia Ayala, precursora dels drets de les dones a Amèrica / MUPI

Arriba el número 6 de 'Nàhuat, revista de solidaritat amb El Salvador'

Huacal ong de solidaritat amb El Salvador

Resum: 

Huacal publica la revista 'Nàhuat, revista de solidaritat amb El Salvador', un espai d'informació, reflexió i opinió sobre la realitat de El Salvador.

En el marc de les activitats del 8 de març del 2020, Huacal publica la revista 'Nàhuat, revista de solidaritat amb El Salvador', editada tant en català com en castellà vol ser un espai d'informació, reflexió i opinió sobre la realitat de El Salvador i de la diàspora salvadorenca a Catalunya i Espanya. Cada número està dedicat a un tema central vinculat a l'actualitat de la societat salvadorenca i els projectes de cooperació i solidaritat que impulsem des de Huacal o des de les entitats amb les que col.laborem.

En aquest número 6, aquest tema és "Per la vida i la salut, dret a l'avortament". Així mateix, la revista disposa d'altres seccions com les noticies d'actualitat, un espai "En reconeixement" a alguna activitat social que volem destacar d'Amèrica Central, les "Paraules al vent" destinades a lloar frases que conformen l'ànima de El Salvador, el "Punt de llibre" dedicat a presentar alguna o algunes obres de la literatura salvadorenca del segle XXI, l'apartat "Descobrint El Salvador" que mostra històries, indrets o llocs característics del país, i per acabar la contraportada dedicada a "L'entrevista", des d'una perspectiva íntima i personal, a una persona vinculada al tema central, en aquest número es un plaer comptar amb Teodora Vásquez.

Volem enviar un immens agraïment a totes les persones que han col·laborat en aquest número.

Podeu llegir la revista a través d'aquest enllaç: https://www.huacalong.cat/nahuat-num-6-cat/ o la podeu baixar en pdf en aquest: https://www.huacalong.cat/revista-nahuat/

Afegeix un comentari nou