Arriba la 7a edició de La iMAGInada

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Arriba la 7a edició de La iMAGInada

Resum: 

Tarragona viurà durant quatre dies activitats per a tots els públics amb una variada programació sociocultural i artística.

Torna La iMAGInada a Tarragona amb un ventall ampli d’activitats que ompliran el Camp de Mart del 13 al 16 d’agost. En aquesta 7a edició, hi haurà més de 70 actes amb activitats per a tots els públics que inclouen des de xerrades, tallers participatius, activitats familiars, vermuts, mercat d’artesania, cercavila, sopars, concerts...

Com a novetat, es podrà gaudir d’una Fira d’Entitats que se celebrarà el 15 d’agost des de les 11 h fins a les 20 h. L’objectiu és la recerca i l’enfortiment de relacions i vincles entre les diferents experiències associatives del territori. Si vols participar-hi, o teniu una proposta de xerrada o taller, La iMAGInada està oberta a rebre’n informació. La participació és gratuïta, però cal prèvia inscripció.

El període d’inscripcions per als diferents espais de La iMAGInada ja està obert. Podeu fer la inscripció online al Mercat d’Artesania, la Fira d’Entitats, i el Mercat d’Art “imaginARTE”. Aquest últim és una novetat d’enguany i pretén ser un aparador de la creació artística per a nous talents, tot reunint artistes d’arreu, de tots els nivells i del màxim de disciplines per apropar-les als ciutadans a través de l’exposició i venda.

La iMAGInada

La iMAGInada pretén crear una proposta alternativa durant la Festa Major de Sant Magí a Tarragona. És una iniciativa comunitària que ha aconseguit fer-se un lloc important dins la programació sociocultural i artística del territori. En aquest sentit, aposta per oferir activitats vivencials i un espai d’intercanvi participatiu, dinàmic i autogestionat. La IMAGInada pretén difondre artistes i moviments locals, l’intercanvi de coneixements, la reflexió individual, el contacte intercultural i una diversió alternativa al model imperant.

Crida voluntariat

Un dels pilars de La iMAGInada són les persones voluntàries. Per això, si estàs interessat en participar-hi des de dins, pots col·laborar-hi com a voluntari. Des dels mateixos dies de la festa, com en els anteriors i posteriors. Fes la teva inscripció i aconsegueix que amb el teu granet de sorra, La iMAGInada sigui realitat un any més.

Imatges de La iMAGInada 2014 (Font: La iMAGInada)

Afegeix un comentari nou