Arriba la quarta edició del "Posa't la gorra!" a Lleida

FCVS
Autor/a: 
Alba Pueyo
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Arriba la quarta edició del "Posa't la gorra!" a Lleida

Autor/a: 
Alba Pueyo
FCVS

Resum: 

L’objectiu de la campanya és sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

El diumenge 19 de febrer, arriba la quarta edició del “Posa’t la Gorra!” a Lleida. Aquest any, la temàtica de la festa seleccionada per la capital del segrià és l’art i la cultura. D’aquesta manera, es vol acostar àmbits com les arts plàstiques, la música i la dramatització als infants i adolescents d’una manera lúdica i educativa.

La festa comptarà amb diverses actuacions com les de la colla de grallers "Els descordats de Torregrossa”, les colles geganteres de les terres de Lleida o els castellers de Lleida. També hi haurà animació infantil amb el grup "La festa dels més tumàcats" i un gran sorteig solidari.

A banda de les actuacions, hi haurà tallers per a totes les edats com: tallers de maquillatge, de graffiti, amb els mossos d’esquadra, els bombers, jocs de fusta, de mandales, de dibuix, d’escacs i també de circ. També es podrà gaudir d’espais d’exposició d’art i cultura.

L’esdeveniment, que se celebrarà de 10-14h a la Seu Vella de Lleida, serà conduït per la presentadora de televisió i actriu catalana, Ares Teixidó, l’artista Ferran Aixalà, la pedagoga Toñy Castillo i l’administrador del compte humorístic de Postureig de Lleida, Lo Sr. Postu. Per tal d'accedir a la festa s'habilitarà un servei d'autobús gratuït.

Campanya solidària

La campanya “Posa’t la gorra!” és la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que porta a terme l’AFANOC. Amb la iniciativa es pretenen aconseguir més ajudes econòmiques per tal de tirar endavant els projectes i programes previstos per donar resposta a les necessitats de les famílies i dels infants, així com garantir-los la seva sostenibilitat en el futur.

L’emblema de la festa és la gorra, que ha estat dissenyada per la marca esportiva Munich. Així doncs, la peça escollida és el símbol de solidaritat envers tots els infants que, a causa dels tractaments de càncer que reben, perden el cabell.

Comentaris

Som una Associació de dones, que amb el nostre granet de sorra, col.laborem fent activitats durant l'any, per varies malalties, que la nostra societat pateix.

En aquest cas de posa't la gorra i col.laborem particularment, allà on es faigi.

Esperem que en un futur pròxim es puguin erradicar, TOTES!!!!

Afegeix un comentari nou