El Banc Farmacèutic necessita 1400 persones voluntàries per a la Recollida de Medicaments

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Banc Farmacèutic necessita 1400 persones voluntàries per a la Recollida de Medicaments

FCVS

Resum: 

L’objectiu de la iniciativa és aconseguir recollir els més de 50.000 medicaments sol·licitats per 123 entitats assistencials d’arreu d’Espanya, com Càritas o Creu Roja.

Dóna un medicament a qui ho necessita. Aquest és l'eslògan de la 9a Jornada de Recollida de Medicaments que tindrà lloc el proper 20 de febrer a tot l'estat espanyol. L’objectiu de la iniciativa és aconseguir recollir els més de 50.000 medicaments sol·licitats per 123 entitats assistencials d’arreu d’Espanya, com Càritas o Creu Roja.

Els llistats de medicaments enviats per les entitats assistencials seran repartits entre les 700 farmàcies que es preveu que participaran de la jornada i la fita és aconseguir que cada farmàcia, amb l'ajuda dels ciutadans, recapti tots els medicaments de la llista assignada.

Durant el dia de la Recollida de Medicaments, els voluntaris i voluntàries jugaran un paper clau ja que seran els encarregats d'animar els ciutadans que entren a la farmàcia a participar de la Jornada comprant algun medicament del llistat facilitat per l’entitat assistencial assignada.

L’any passat es van recollir 25.000 medicaments a les 550 farmàcies que van participar a la Jornada. Els medicaments recollits van servir per cobrir les necessitats dels milers de persones en risc de pobresa i exclusió social que són ateses a les entitats assistencials amb qui col·labora l’ONG Banc Farmacèutic: persones sense sostre, famílies amb nens, drogodependents o malalts psíquics, entre d’altres.

Vull ser voluntari/a! Com ho faig?

Aquelles persones que estiguin interessades en participar com a voluntaris poden fer la inscripció a través del web del Banc Farmacèutic. És important que les persones voluntàries assisteixin a la reunió informativa i formativa que s’organitzarà uns dies abans, on s’explicaran els detalls sobre el funcionament de la Jornada, així com les característiques de les entitats assistencials per a les quals es recullen medicaments.

Els voluntaris podran triar la farmàcia en la que volen estar a través d'un aplicatiu informàtic.

Per a més informació

Afegeix un comentari nou