Barcelona, epicentre de la mentoria social

Fundació Pere Tarrés - Transversal
 Font: Coordinadora de Mentoria Social
El Congrés que reuneix persones del món acadèmic, professionals, voluntariat i administracions públiques. Font: Coordinadora de Mentoria Social
 Font: Coordinadora de Mentoria Social
Durant aquesta edició, els i les assistents podran gaudir de la presència de persones experts i reconegudes mundialment. Font: Coordinadora de Mentoria Social

Barcelona, epicentre de la mentoria social

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

L’European Mentoring Summit arriba a la capital catalana per explorar les noves línies d’acció i investigació d’aquest sector.

Barcelona acollirà l’European Mentoring Summit 2020, el congrés que reuneix persones del món acadèmic, professionals, voluntariat, administracions públiques, fundacions i empreses privades en un gran debat entorn a la mentoria social com a eina d'inclusió social. Amb la Coordinadora de Mentoria Social com a amfitriona, l’esdeveniment es convertirà en un espai per enfortir les connexions entre participants, conèixer la diversitat de l’escena de la mentoria i explorar les noves línies d’acció i investigació d’aquest sector en ple creixement.

Del 7 al 9 d'cotubre, el Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) serà l’epicentre de la mentoria social. S’hi exposaran projectes europeus i d’arreu del món que treballen en l’àmbit de la mentoria, per tal d’establir connexions i posar en sintonia la recerca acadèmica i les experiències pràctiques. Sota el lema ‘Mentoria per a la Inclusió Social’, s’hi tractarà l’associació entre la recerca acadèmica i la pràctica, la diversitat sociocultural, la mentoria amb perspectiva de gènere i les metodologies i l’ètica en el camp de la mentoria.

Durant aquesta edició, els i les assistents podran gaudir de la presència de persones experts i reconegudes mundialment, de tallers acadèmics o pràctics i de diversos espais pensats per a l’intercanvi de coneixement i d’eines. Destaca un ‘Philanthropic Track’, que permetrà a les entitats donar-se a conèixer davant de possibles agents finançadors. Un sopar exclusiu, activitats culturals per explorar Barcelona i la descoberta d’alguns projectes socials de la ciutat comtal en bicicleta, són altres de les activitats programades per a les dues jornades.

Afegeix un comentari nou