Càritas Diocesana de Girona llança una campanya per impulsar el compromís de socis i donants

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Càritas Diocesana de Girona llança una campanya per impulsar el compromís de socis i donants

FCVS

Resum: 

Sota el lema “Sigues part de la solució contra la pobresa. Fes-te de Càritas!”, l'entitat vol reforçar la base social i augmentar el compromís de socis i donants amb els projectes de lluita contra la desigualtat social.

Càritas Diocesana de Girona posa en marxa una campanya dirigida a tota la ciutadania per reforçar la base social i augmentar el compromís de socis i donants amb els projectes de lluita contra la desigualtat social. L'acció, que porta per lema “Sigues part de la solució contra la pobresa. Fes-te de Càritas!”, posa l’accent en els valors que articulen la identitat de la tasca de la institució, que compta amb una cinquantena de Càritas arreu de la diòcesi de Girona i més de 2.500 persones voluntàries, que han permès atendre més de 23.000 persones en el darrer any, en més de 40 projectes d’acció social.

La campanya se centra en la imatge d’una mare i una filla a la llar, a les fosques, en una situació de pobresa i precarietat sobrevinguda, que és un fenomen molt freqüent en l’actualitat. Dolors Puigdevall, directora de Càritas Diocesana de Girona, considera que “és una campanya que pot ser incòmoda, perquè la imatge presenta una realitat molt dura, però també inclou una crida a l’acció per revertir aquestes situacions de manera positiva”.

Les aportacions de les persones sòcies i donants de Càritas es destinen a finançar programes i projectes per acollir i acompanyar les persones que pateixen exclusió social, que no poden accedir al dret bàsic a l’alimentació, a un habitatge digne o a una feina decent, els infants amb desigualtat d’oportunitats a l’escola i la gent gran que viu en solitud.

Campanya estatal

Aquesta iniciativa neix des de la Confederació de Càritas a Espanya amb l'objectiu de mantenir el flux de solidaritat generat en els últims anys a través de la campanya “Càritas davant la crisi”, per mobilitzar la solidaritat social amb les persones més afectades per les creixents condicions de precarietat. Una de les eines de difusió de la campanya “Sigues part” és la pàgina haztedecaritas.com, un microsite concebut per facilitar i enfortir la incorporació de nous socis a Càritas. Es tracta d’una plataforma digital de captació de fons per totes i cadascuna de les 70 Càritas Diocesanes que integren la Confederació. Cada donant podrà seleccionar la Càritas Diocesana que vulgui i destinar-hi la seva aportació.

Afegeix un comentari nou