Com canviaries el món amb els teus diners?

 Font:
Font:

Com canviaries el món amb els teus diners?

Resum: 

Aquesta és la pregunta que et planteja FETS (Finançament Ètic i Solidari) al seu concurs sobre Banca Ètica. Pots participar-hi a través de Twitter o Facebook, donant resposta per escrit o compartint un foto-muntatge. Els premis seran entrades per al Festival Cruïlla 2012, que tindrà lloc el 6 i 7 de juliol a Barcelona.

Els finançaments ètics han crescut un 54% durant l'any 2011. Tot i així, encara queda molt camí a fer i una de les estratègies que ha posat en marxa FETS (Finançament Ètic i Solidari) per fer difusió de la Banca Ètica i conèixer les opinions dels internautes és un concurs a través de Twitter i Facebook.

Per poder participar-hi cal que et facis seguidor de @banca_etica a Twitter o facis clic a "M'agrada" a la pàgina de Facebook de FETS.

El certamen compta amb dues categories. La primera vol recollir per escrit idees per canviar el món a través del finançament ètic i la segona anima a tothom a crear un foto-muntatge o un collage donant resposta a la pregunta: Què significa per a tu la banca ètica?.

Per participar a la primera categoria pots publicar a Twitter o a Facebook un missatge fent servir el hashtag #becruilla i contestant la pregunta: Què faries per canviar el món amb els teus diners?. Per a la segona categoria, hauràs de compartir el collage o foto-muntatge a Twitter o a Facebook amb el hashtag #becruilla_foto. Tens temps fins al 2 de juny!

La resposta i el foto-muntatge més originals i ètics, escollits per l'equip tècnic de FETS, rebran com a premi una entrada per assistir al Festival Cruïlla, que es realitzarà el 6 i 7 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona. A més, els 40 primers que participin obtindran una samarreta o una bossa de la Banca Ètica!

Vols saber més sobre la Banca Ètica? Mira aquest vídeo: Quan la banca i l'ètica no són antagòniques.

Comentaris

Ampliem el termini per participar al concurs fins al 5 de juny! Ànims i sort a tots els que participeu!

Afegeix un comentari nou