Concert solidari “Estimar no fa mal”

 Font:
Font:

Concert solidari “Estimar no fa mal”

Resum: 

Els beneficis aniran destinats al programa “Trenquem el silenci” de la Plataforma unitària contra les violències de gènere.

Deu de les millors veus femenines del país i la solidaritat s'uneixen en el concert solidari 'Estimar no fa mal'. L'espectacle musical està organitzat pel programa Acustik de la Vanguardia i la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere i es portarà a terme el proper 22 de febrer al Teatre-Auditori de Sant Cugat. L'objectiu és recaptar fons que destinaran al programa “Trenquem el silenci”.

L'acte té el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, de l’Institut Català de les Dones i deu artistes femenines del país. En aquest sentit, es comptarà amb Lidia Guevara, Izah, Judit Neddermann, Joana Serrat, Marta Aguilera, Victoria Riba, The Mamzelles, Marion Harper, el cor Cantabile i la formació La Porta dels Somnis.

‘Trenquem el silenci’ és un programa de prevenció de la Plataforma unitària contra les violències de gènere que es desenvolupa des de l’any 2007 entre els més joves amb l’esperit de fer pedagogia per evitar la propagació de la violència masclista i poder facilitar eines de prevenció a centres educatius, AMPES i centres de lleure. Des de que es va posar en marxa el programa, s’ha treballat amb 40 centres educatius de Catalunya.

Ja es poden adquirir les entrades pel concert, que té un preu solidari de 6 euros.

Afegeix un comentari nou