Concursos al voltant del Dia de les Dones. Participa-hi!

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Concursos al voltant del Dia de les Dones. Participa-hi!

Resum: 

Molts municipis i organitzacions convoquen concursos de fotografies, cartells, projectes, relats curts, etc. al voltant del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Participar-hi pot ser una bona manera de posar en marxa la teva creativitat i col·laborar en un aquesta commemoració.

Alguns municipis i ciutats, com ara Sant Fost, Terrassa i Tarragona ja han tancat els terminis per participar al seus concursos de fotografies i cartells per al 8 de març. Però d'altres convocatòries estan encara obertes. T'animes a participar-hi? Et proposem algunes de ben diferents, però segur que n'hi ha moltes més!

XXV edició del Premi 8 de març - Maria Aurèlia Capmany de l'Ajuntament del Barcelona

Enguany vol premiar projectes que promocionin la coeducació. Hi podran participar persones, grups, associacions o entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Barcelona. Les sol·licituds s'hauran de lliurar abans de l'11 de febrer. Hi haurà un premi, escollit pel jurat, amb una dotació econòmica de 18.030 euros, per al millor projecte i un premi del públic de 3.005 euros, que triaran els/les assistents a l'acte de lliurament.

Consulta les bases!

11è Premi de Relats Curts del centre cívic i la biblioteca de Sagrada Família

Hi poden participar totes les dones majors de 16 anys que ho desitgin. La temàtica és lliure i l'extensió dels relats no serà superior a dues cares. A l'hora de valorar els treballs, el jurat tindrà en compte la qualitat literària dels relats, la utilització d'un llenguatge no sexista i un tractament dels rols de gènere no estereotipat en els relats. S'atorgarà un premi de 300€ per cadascuna de les categories. La data límit per lliurar els treballs serà el 13 de febrer de 2011.

Consulta les bases!

Concurs fotogràfic "Las oportunidades de la edad: Mujeres sabias" de l'Instituto de la Mujer

Amb les fotografies que es presentin es realitzarà una exposició i el cartell commemoratiu del 8 de març. S'hi poden presentar imatges de dones majors de 60 anys que desenvolupen un paper actiu dins de la societat, ja que, l'objectiu es sensibilitzar la ciutadania sobre el paper actiu, que, dins dels àmbits econòmic, social i cultural, exerceixen les dones majors de 60 anys en la societat i propiciar l'autoestima d'aquest grup social i la solidaritat intergeneracional.

Consulta les bases!

Afegeix un comentari nou