Constituïda la Plataforma d'Infància del Tercer Sector Social de Catalunya

 Font:
Font:

Constituïda la Plataforma d'Infància del Tercer Sector Social de Catalunya

Resum: 

Una dotzena d’entitats de segon nivell han constituït la Plataforma d’Infància del Tercer Sector Social de Catalunya. El passat dia 10 de febrer, va tenir lloc la sessió de constitució de la Plataforma d’Infància del Tercer Sector Social de Catalunya a la qual varen assistir una dotzena de federacions que formen part de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

L’objectiu de la nova plataforma és el d’impulsar els drets de la infància a Catalunya, parant especial atenció als infants que es troben en situacions de major vulnerabilitat.

La plataforma, que representarà més de 800 entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, abordarà de forma transversal diversos àmbits en relació amb la infància: salut, lleure, discapacitats, etc.

Alhora engegarà campanyes de sensibilització per a la promoció dels drets dels infants. En aquest sentit, la plataforma entén l’infant com un ciutadà del present i no únicament del futur i, per això, apostarà per les polítiques n'afavoreixin la participació activa.

La nova Plataforma pren, a més, el compromís de fer avançar alguns temes cabdals com ara el Pacte per a la Infància, la constitució d'una Comissió Parlamentària d'Infància o el desplegament de la Llei d'Infància.

Afegeix un comentari nou