Córrer per una bona causa: La Marató de Barcelona 2015

Autor/a: 
Fundació real dreams
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Córrer per una bona causa: La Marató de Barcelona 2015

Autor/a: 
Fundació real dreams

Resum: 

La Zurich Marató de Barcelona i migranodearena.org impulsen conjuntament l’esport i la solidaritat.

La organització de la Zurich Marató de Barcelona i migranodearena.org uneixen esforços a través dels corredors de la cursa, per recaptar fons per diverses entitats benèfiques. Els valors de l’esport i la solidaritat aniran de la mà en aquesta 37ª edició de la Marató.

Els corredors que participin a la Zurich Marató de Barcelona o bé a la e-Dreams ½ Marató de Barcelona d’enguany, podran dedicar el seu esforç, entrenaments i en definitiva, la seva lluita diària, a una causa solidària.

Es tracta de liderar un repte solidari a migranodearena.org i compartir-ho amb el seu entorn per tal que facin microdonatius. Amb els seus quilòmetres, millorarà la vida de moltes persones!

El funcionament és molt fàcil, aquells corredors que s’hi vulguin sumar, han d’entrar a migranodearena.org:

  1. Crear el seu repte solidari: seleccionar la Zurich Barcelona Marató 2015 (o bé, e-Dreams ½ Marató de Barcelona) com a esdeveniment, escollir l’ ONG que vulguin recolzar (la seva causa), pujar-hi una foto, un missatge animant a la gent a participar i fixar-se un objectiu de recaptació. El repte pot ser individual o en grup. D’aquesta manera, les empreses també hi poden col·laborar per equips.
  2. Compartiu el teu repte solidari: El repte de cada corredor serà aconseguir donatius per assolir l’objectiu de recaptació i per tant, s’ha de compartir el màxim possible; enviant l’enllaç del repte per e-mail i xarxes socials a amics, família, companys de feina...

Migranodearena.org és una plataforma de crowdfunding solidari, gratuïta, que dóna visibilitat a les causes solidàries i facilita la captació de fons. A més, l'eina està traduïda al català (elmeugradesorra.org) i a l'anglès.

Per a impulsar encara més la solidaritat, entre tots els corredors solidaris, hi haurà un podi solidari: els 3 reptes més exitosos, pujaran al podi solidari de la Zurich Marató de Barcelona, patrocinat per la marca ASICS.

En aquest enllaç podeu veure els atletes solidaris que, com en Miquel Pucurull o l'equip de Correambmi, ja estan liderant el seu propi repte solidari i participaran a la Marató per una bona causa.

Per a més informació es pot contactar amb l’equip de migranodearena.org info@migranodearena.org

Afegeix un comentari nou