Crida als partits polítics perquè es comprometin amb la infància

 Font:
Font:

Crida als partits polítics perquè es comprometin amb la infància

Resum: 

Les entitats dedicades a la infància demanen signatures per reclamar als partits polítics que es comprometin amb la infància, en motiu del Dia Mundial dels Drets de l’Infant i a les portes de les eleccions catalanes.

El proper 20 de novembre es commemora el Dia Mundial dels Drets de l’Infant i tot just una setmana després se celebren les eleccions al Parlament de Catalunya. És per això que algunes de les principals entitats i plataformes que es dediquen a la infància han elaborat una carta per tal de reclamar als partits polítics que es comprometin públicament a fer realitat tres actuacions durant la propera legislatura:

• La signatura d'un Pacte Nacional per la Infància i l'Adolescència a Catalunya.
• El desplegament complet i amb el pressupost adequat de la Llei dels drets i les oportunitats en la infància i l'adolescència.
• L’adopció de mesures concretes i recursos específics per reduir progressivament la pobresa infantil a Catalunya i al món.

La iniciativa, impulsada per la Federació d'Entitats d'Atenció i d'Educació a la Infància i l'Adolescència (FEDAIA), el Moviment Mundial per la Infància (GMC), Save the Children, la Taula per la Infància i l'Adolescència (TIAC) i UNICEF, ja compta amb el suport d’una quarantena d’entitats.

Per donar suport a la iniciativa podeu accedir a aquest formulari.

Afegeix un comentari nou