Crowdfunding solidari de la Fundació IReS. Els ajudes?

 Font:
Font:

Crowdfunding solidari de la Fundació IReS. Els ajudes?

Resum: 

8 joves del Projecte CLICK necessiten ajuda per poder menjar i pernoctar durant les dues etapes en les que participaran a la Transpirinaica Social i Solidària.

8 joves del Projecte CLICK de la Fundació IReS necessiten ajuda per participar en la tercera edició de la Transpirenaica Social i Solidària 2015: una travessia de 800 km pels Pirineus que busca donar visibilitat a la inclusió social i laboral de joves en risc d’exclusió.

La Transpirinaica s'ha convertit en un espai de trobada on hi participen joves, emprenedors, empreses, institucions de l’Estat, organitzacions socials i societat civil en general i on es comparteixen experiències i reflexions sobre l’exclusió social i les seves conseqüències.

Conscients de les oportunitats que ofereix la travessia per a aquests joves, on al repte esportiu s'hi suma l’activitat educativa que suposa aprendre valors com el compromís, l’esforç, el treball en equip, la igualtat, el respecte i l’autonomia, necessiten suport perquè aquests 8 joves puguin menjar i pernoctar durant les dues etapes en les que participaran.

Establir xarxes d’ajuda i col·laboració mútua és essencial per promoure el canvi social. Caminem per la inclusió, caminem per la millora social.

Ajuda’ns a aconseguir el nostre repte solidari.

Ja pots fer el teu donatiu

Afegeix un comentari nou