Danone converteix el pes de les maletes en productes pel Banc dels Aliments

FCVS
Danone i la Fundació Banc dels Aliments s'uneixen amb el repte de superar els 32.500kg de solidaritat aconseguits a Barcelona l'any passat Font: Banc d'Aliments
Amb l'acció de pesar la maleta a la bàscula, els passatges estaran contribuint en la iniciativa.
Imatge de la campanya "Maletes contra la fam" a Sants  Font: El3.cat
50 treballadors de Danone seran persones voluntàries de la iniciativa per tal d'animar a la ciutadania.

Danone converteix el pes de les maletes en productes pel Banc dels Aliments

FCVS

Resum: 

Danone i la Fundació Banc dels Aliments s'uneixen amb el repte de superar els 32.500 kg d'aliments que es van aconseguir l'any passat gràcies a la iniciativa "Maletes contra la fam" de l'Estació de Sants de Barcelona.

Per quart any consecutiu, Danone ha iniciat la campanya "Maletes contra la fam", una iniciativa que pretén de sensibilitzar a la població sobre la importància de donar aliments convertint el pes de les maletes dels viatgers que passen per l'Estació de Sants en productes de la companyia, com per exemple: iogurts, aigua mineral i alimentació per a bebès.

“Maletes contra la fam” estarà els dies 22 i 23 de juny de 9.00 a 19.00 hores a l'Estació de Sants i amb l'acció de pesar la maleta a la bàscula, els passatges contribuiran en aquesta iniciativa. En acabar, Danone donarà a la Fundació Banc dels Aliments el producte equivalent als quilos acumulats en la bàscula. Els aliments seran distribuïts a més de 675 entitats benèfiques que col·laboren amb el Banc dels Aliments que garanteixen l'alimentació de més de 215.000 beneficiaris.

La vicepresidenta del Banc dels Aliments de Catalunya, Roser Brutau, ha explicat que la iniciativa pretén posar solució a la baixada dràstica de donacions durant l'època estival, i ha assenyalat que espera superar els més de 32.500 quilograms que es van donar en l'edició anterior solament a Barcelona.

La responsable de Responsabilitat Social Corporativa de Danone, Mar Güell, ha subratllat la importància per a la companyia que els seus treballadors "comparteixin" els projectes socials de l'empresa i és per això que uns 50 empleats faran torns de dues hores com a persones voluntàries durant els dos dies que dura la campanya per tal d'animar a la ciutadania a participar.

Aquesta iniciativa està emmarcada en la campanya "La fam no fa vacances" que pretén motivar a la societat catalana a mobilitzar-se contra la fam més propera organitzant actes i activitats que permetin recollir aliments bàsics per omplir els magatzems de les entitats benèfiques de la seva població o poblacions més properes per a que puguin fer-los arribar als seus beneficiaris durant l’estiu.

Afegeix un comentari nou