DELICADES! Funció solidària al teatre Poliorama

Autor/a: 
Comunicació-FCVS/Yamuna
 Font:
Font:
 Font:
Font:

DELICADES! Funció solidària al teatre Poliorama

Autor/a: 
Comunicació-FCVS/Yamuna

Resum: 

La Fundació Yamuna, la companyia T de Teatre i el teatre Poliorama de Barcelona organitzen el 15 de febrer, una funció solidària per ajudar al Centre d'acolliment de Madagascar que en aquests moment te sota el seu sostre a 140 nens i nenes.

En un moment en què la subvencions públiques a la cooperació internacional han quedat reduïdes a la mínima expressió, és important que la nostra societat gaudeixi de la cultura de qualitat, al mateix temps que ajuda a causes solidàries per un món millor.

T de Teatre col·labora assíduament en accions de solidaritat i cooperació internacional. Entitats com Yamuna i Pare Manel han rebut ajudes periòdicament amb els seus espectacles.

Delicades: Una manera de mirar la realitat que els ha unit per explicar Delicades; una història d'històries, de vegades no tan fràgils ni delicades. En la qual un roser que era mort sobtadament ressuscita...

L'humor és una constant en la trajectòria de T de Teatre i Alfredo Sanzol.

“Quina culpa tenen els nens i nenes de néixer en un dels països més pobre del planeta!” afirma el equip de Yamuna. La ONG catalana, treballa des de l'any 2000 en projectes de cooperació en Ìndia i Madagascar.

Preu de les entrades i com les puc comprar!
Molt important!

Hi ha un número limitat d’entrades, per això cal que, abans de fer l’ingrés, us poseu en contacte per email o Tel. 93 419 69 44 amb nosaltres per confirmar que encara en queden.

  • Dia: 15 de febrer 2012
    Les entrades tenen un preu de 23 euros.
  • Les podeu adquirir fent l’ingrés al compte corrent:

    2100 3135 10 22 00200717 
i recollir-les al mateix dia
  • Teatre Poliorama (Barcelona - Rambles 115)
  • info: info@yamuna.org

Afegeix un comentari nou