Lleida celebra el Dia Internacional del Voluntariat

FCVS
Imatge de La Seu Vella de Lleida Font: FCVS
La capital del Segrià serà el territori que lliurarà el Premi Lluís Martí al Valor Social.
Dia Internacional de Lleida 2017 Font: FCVS
L'acte serà un reconeixement al gran treball de les persones voluntàries i de les entitats de la comarca.

Lleida celebra el Dia Internacional del Voluntariat

FCVS

Resum: 

Durant la celebració del DIV, que organitza la FCVS a Lleida, es donaran a conèixer les entitats guanyadores del Premi Lluís Martí al Valor Social.

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Lleida acollirà la celebració del Dia Internacional del Voluntariat que organitza la FCVS el pròxim 28 de novembre per reconèixer la gran tasca de les persones voluntàries i de les entitats socials de la comarca.

A més, aquest any, la capital del Segrià serà el territori que lliurarà el Premi Lluís Martí al Valor Social. En aquesta 3a edició del guardó es premiarà el voluntariat d’empresa i es reconeixerà a una entitat que hagi acollit persones voluntàries provinents d’una organització per realitzar una acció conjuntament.

L’acte donarà el tret de sortida amb la benvinguda a càrrec de l’Alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Àngel Ros, i la Coordinadora de la FCVS-Lleida, Assumpta Costafreda. Tot seguit, es portarà a terme el lliurament dels Premis Lluís Martí al Valor Social, on les entitats premiades podran realitzar una breu explicació dels projectes guanyadors que han engegat conjuntament amb l’empresa.

El DIV continuarà amb la lectura del Manifest del Dia Internacional del Voluntariat i amb una actuació que farà gaudir de bona música a totes les persones assistents. Finalment Àngel Ros tancarà l’acte.

Inscripcions

L’assistència al DIV Lleida és gratuïta però per motius d’aforament es prega inscripció prèvia a través del formulari electrònic.

Ja et pots descarregar el programa complet.

Afegeix un comentari nou