El Barcelona Ethical Fashion Fest, una alternativa al consumisme

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
 Font:
Font:

El Barcelona Ethical Fashion Fest, una alternativa al consumisme

Autor/a: 
Vanesa Vilaseca
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

La 5a edició del Barcelona Ethical Fashion Fest (BEFF) 2018 se celebra el 23 de novembre, mateix dia que el Black Friday, com a jornada de reflexió sobre la producció i el consum de la moda.

El Bcn Ethical Fashion Fest (BEFF) és el festival pioner a Espanya i el sud d'Europa en moda sostenible, que tindrà lloc al Museu del Disseny de Barcelona el 23 de novembre a les 9:30h.

Durant la jornada hi hauran diverses conferències i taules rodones, que comptaran amb la participació de professionals de reconeixement dins del sector de la moda amb expertesa en sostenibilitat, on tractaran diversos aspectes que afecten la moda actual, com problemes socials o de producció, i es donarà una visió del camí a seguir i de quin és el futur de la moda.

Hi haurà un espai per bloggers obert a influencers de moda que tinguin interès en moda sostenible. Si ets blogger contacta amb comunicacio@modasosteniblebcn.org.

Es projectarà la pel·lícula documental Riverblue, premiada al San Diego Film Festival, que posa de manifest la destrucció d'alguns dels rius més importants del món a través de la fabricació de la nostra indumentària, però també serà una demanda de canvis significatius en la indústria tèxtil de les millors marques de moda que poden marcar la diferència. Ajudar a impulsar un canvi positiu i protegir els rius del món.

Com en edicions anteriors, hi haurà un showroom de moda sostenible obert durant tot el festival per tal de conèixer i adquirir peces de roba de marques participants al BEFF.

El festival va ser creat per l'Associació de Moda Sostenible de Barcelona l'any 2014 amb l'objectiu de sensibilitzar la societat sobre els avantatges de la moda sostenible així com potenciar i estimular la seva creació, producció, venda i ús.

Afegeix un comentari nou