El Festival Strenes acull la XVII Fira d’Entitats de Voluntariat de Girona

FCVS
XVII Fira d’entitats de voluntariat de Girona Font: FCVS
Més de 40 entitats de la comarca de Girona participaran en la XVIIa Fira d'entitats de voluntariat de Girona
Cercavila de la Fira d'Entitats de Girona 2016  Font: FCVS
Imatge de la cercavila amb els “Gegants de Riudarenes” de la Fira d'Entitats de Girona 2016
L'estand de la FCVS a la Fira d'Entitats de Girona 2016 Font: FCVS
L'estand de la FCVS a la Fira d'Entitats de Girona 2016

El Festival Strenes acull la XVII Fira d’Entitats de Voluntariat de Girona

FCVS

Resum: 

La Federació Catalana de Voluntariat Social i el Festival Strenes s’uneixen per apropar la tasca de les entitats i conscienciar a la ciutadania de la importància del voluntariat.

La Federació Catalana de Voluntariat Social, juntament amb Festival Strenes, organitza el proper dissabte 22 d'abril, de 17 h a 21 h, la XVII Fira d'Entitas de Voluntariat.

Amb l'objectiu de donar a conèixer a la població gironina l'activitat que desenvolupen les entitats de voluntariat de la comarca, més de 40 entitats es reuniran a la Plaça Catalunya de Girona per apropar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la seva tasca i a la vegada, sobre el paper que té el voluntariat dins les entitats. A més, tindran l’oportunitat d’animar a la gent a col·laborar en el seu dia a dia.

A les 17.30 h, els representants de les institucions, acompanyats pels membres de la Federació Catalana de Voluntariat Social, inauguraran la fira amb els parlaments de benvinguda. Seguidament, passejaran per la fira per a conèixer el projecte de les entitats. Les entitats seran les encarregades de realitzar diferents tallers de sensibilització i d’oci per tal d’amenitzar la jornada.

A les 18 h hi haurà la cercavila amb els "Gegants de Riudarenes" que sortiran des de la Plaça Catalunya, fins al Punt Trobada de la Rambla i tornar a la mateixa plaça. Dins el mateix espai hi haurà food trucks i diferents barres de beguda.

Per altra banda, també tindran lloc els diferents concerts programats pel Festival amb Marion Harper (19h), Dr. Calypso (22h) i Buhos (00h).

Got solidari

Com a novetat d’enguany, es posarà a la venda a les barres del festival el "Got del Voluntariat" a un preu d'1 €. Un percentatge de la recaptació que s'aconsegueixi amb la venda del got es destinarà al "Premi Strenes", una nova modalitat de premi que s'atorgarà a una entitat social que presenti el seu projecte dins la convocatòria dels Premis Nit del Voluntariat 2017, el proper 24 de Novembre.

El projecte de la Fira s'ha pogut tirar endavant un any més, gràcies a les col·laboracions de: Ajuntament de Girona, Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya-Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales, Festival Strenes i de totes les entitats i persones voluntàries participants.

Afegeix un comentari nou