El grup MIFAS ha aconseguit uns 350 contractes laborals durant el passat 2012

 Font:
Font:

El grup MIFAS ha aconseguit uns 350 contractes laborals durant el passat 2012

Resum: 

Malgrat la crisi laboral i social que afecta tot el país, el grup MIFAS (Girona), que treballa per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat física, ha assolit 343 contractes de feina durant el darrer any 2012.

El Grup MIFAS, que treballa per la inserció laboral de persones amb discapacitat física de les comarques de Girona, a través del SIM (Servei d’Integració Mifas), ha pogut dur a terme 343 contractes de feina al llarg del passat 2012.

D’aquests contractes, 159 han estat a l’Empresa Ordinària i i la resta (184) a l’Empresa Protegida, i d’aquesta 117 corresponen a llarga durada. Amb aquestes dades MIFAS ha superat els objectius aconseguits l’exercici anterior (any 2011) tot i haver hagut de reajustar l’equip tècnic del SIM, degut a la manca de subvencions de les administracions públiques

Malgrat les retallades, l’experiència de MIFAS en inserció laboral del col·lectiu de discapacitats físics a les comarques gironines ha fet possible mantenir i fins i tot incrementar la confiança de les empreses en els srveis que s’ofereixen des de MIFAS

Des del SIM centre la seva tasca en un estudi de les necessitat de l’empresa, un assessorament sobre la normativa aplicable i finalment la recerca del perfil més escaient per accedir al lloc de treball sol·licitat. També és molt important el servei de seguiment de la inserció laboral, tant pel que fa a la pròpia persona com de la empresa, i així poder assolir la consolidació del lloc de treball.

MIFAS és una entitat sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública que representa les persones amb discapacitat física de les comarques gironines i busca solucions a les demandes que planteja el col·lectiu, amb la missió d’aconseguir la plena integració a la societat de les persones afectades per una discapacitat física. L’entita va néixer l’any 1979 i actualment està organitzada en tres àrees: Associativa, Fundació i Àrea Empresarial.

Afegeix un comentari nou