El Mercat Social busca un dissenyador voluntari

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Mercat Social busca un dissenyador voluntari

Resum: 

Si tens coneixements en l'àmbit web, col·labora amb la imatge de la botiga en línia de productes d’entitats.

El Mercat Social necessita treballar constantment la seva imatge per a que el web estigui a la primera línia de l’ecommerce. Per això, busquem una persona voluntària que pugui dedicar-hi un matí a la setmana i col·labori amb el disseny del web, pel que fa a la creació de bànners i elements gràfics. Així mateix, també s’encarregarà del disseny de flyers, newsletters i material de marxandatge d’El Mercat Social.

El Mercat Social és el projecte ecommerce de la FCVS. Aquesta plataforma agrupa els productes d’entitats amb l’objectiu de contribuir en els projectes socials que aquestes desenvolupen i que impacten en positiu en el dia a dia d’aquelles persones que més ho necessiten. Així, les entitats associades a El Mercat Social treballen principalment per desenvolupar projectes que milloren la qualitat de vida d’infants, joves, gent gran, malaties, etc. A més, també promouen activament la inserció sociolaboral de col·lectius més vulnerables.

Aprofita la teva experiència i aptituds pel disseny i col·labora en un projecte social. Pots contactar amb El Mercat Social als correus mercatfcvs@voluntaris.cat o gestiomercat@voluntaris.cat. També pots posar-te en contacte trucant al 93 314 19 00.

Afegeix un comentari nou