Els Bombers de la Generalitat i Sant Joan de Déu posen a la venda el calendari ‘Bombers amb Causa’

FCVS
Portada del calendari 'Bombers amb causa 2018' Font: Sant Joan de Déu
'Bombers amb causa' va néixer amb la voluntat de contribuir activament a millorar la qualitat de vida dels infants que pateixen alguna malaltia
Imatge de la presentació del calendari solidari 2018 Font: Sant Joan de Déu
Imatge de la presentació del calendari solidari 2018 al Passeig Lluís Companys de Barcelona

Els Bombers de la Generalitat i Sant Joan de Déu posen a la venda el calendari ‘Bombers amb Causa’

FCVS

Resum: 

La setena edició del calendari solidari destinarà els fons aconseguits a finançar programes socials per a la infància en risc i a la recerca biomèdica en malalties maternoinfantils.

Els Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu han presentat la 7a edició del calendari solidari ‘Bombers amb Causa. Després de l’èxit aconseguit en l’edició anterior, on es van recaptar 63.941,05 €, aquesta vegada els fons aconseguits es destinaran a la infància en risc. Per una banda, a la recerca biomèdica en malalties maternoinfantils i, per l’altra, als projectes socials per a infants en situació vulnerable.

El fil argumental dels consells de prevenció que inclou el calendari de 2018 és ‘La diversió amb seguretat’. Cada mes s’acosta un consell de manera divertida, gràcies a la implicació del personal de bombers i els infants en fer de cada fotografia una jornada especial. A més, l'il·lustrador Javi Royo ha col·laborat en el disseny i els vinils per decorar el calendari, incloent-hi una col·lecció d’enganxines per personalitzar-lo i un camió de bombers de mida més gran que pot servir de vinil decoratiu per a parets, vehicles o carpetes.

El calendari de 2018 compta amb la col·laboració del personal de bombers amb infants atesos en diferents centres de Sant Joan de Déu: el Parc Sanitari de Sant Boi de Llobregat, l'Hospital Maternoinfantil de Barcelona i els centres de Sant Joan de Déu Terres de Lleida. També s’ha comptat amb la participació, de manera voluntària, de més de 13 professionals de la fotografia que han estat els encarregats de realitzar les sessions per diversos punts del territori català.

Set anys d’ajuda als infants

'Bombers amb Causa' va néixer arran de la iniciativa personal de tres bombers voluntaris: Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé, que van decidir el 2011 que volien contribuir activament a millorar la qualitat de vida dels infants que pateixen alguna malaltia.

On es pot adquirir?

En total, s’editaran 10.000 exemplars, que seran venuts al preu de 10 €. Les persones que ho desitgin el poden comprar a través de la botiga online de la iniciativa. També a les botigues Abacus, les botigues Natura, els supermercats Bon Preu, la Botigueta de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, l'oficina de l'Obra Social Sant Joan de Déu o als Parcs dels Bombers de la Generalitat, de Barcelona i Andorra.

Afegeix un comentari nou