Empreses que donen sostre

Empreses que donen sostre

Resum: 

La Fundació Arrels ha creat un nou bloc Empreses que donen sostre per tal de fer visible la col·laboració de varies empreses en projectes relacionats amb la millora del benestar dels sense sostre a la ciutat de Barcelona.

En aquest nou espai web s'hi pot trobar informació sobre diferents projectes que es desenvolupen, formes de col·laborar, notícies relacionades amb els sense sostre, testimoniatges, imatges, etc.

El bloc també pretén aportar a altres empreses idees noves per col·laborar i intentar conscienciar-les que els valors empresarials van més enllà dels aspectes econòmics i que per tant, es necessari revertir en l’entorn social en el que operen ja que es part de la seva Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

Donar suport a l’alimentació, finançar nits de pensió, promoure la inclusió laboral, recolzar la feina de la llar Pere Barnés en quant a allotjament i alimentació i participar en la creació d’un aula d’informàtica són alguns dels actuals projectes que necessiten suport a Arrels.

Comentaris

La viquièdia també també existeix en català. Podeu enllaçar RSE a: http://ca.wikipedia.org/wiki/Responsabilitat_social_corporativa

Merci per l'observació! En principi, sempre prioritzem enllaçar a pàgines en català... però aquesta es va escapar! Ara ja està solucionat!

Afegeix un comentari nou