En marxa 'Créixer en majúscules' perquè els infants de Badalona puguin viure amb plenitud

FCVS
Autor/a: 
FCVS
Dues nenes en una activitat de la Fundació Salut Alta, que fa vint anys que està en marxa a Badalona. Font: Fundació Salut Alta
Dues nenes en una activitat de la Fundació Salut Alta, que fa vint anys que està en marxa a Badalona. Font: Fundació Salut Alta

En marxa 'Créixer en majúscules' perquè els infants de Badalona puguin viure amb plenitud

Autor/a: 
FCVS
FCVS

Resum: 

La Fundació Salut Alta necessita fons per continuar oferint espais educatius i de relació al barri.

Oferir entorns segurs als infants i a les seves famílies perquè es puguin relacionar i hi trobin activitats educatives que les motivin a aprendre és l'objectiu de la campanya 'Créixer en majúscules' que té en marxa la Fundació Salut Alta, al barri del mateix nom de Badalona. Necessiten uns deu mil euros per finançar-ho i en tenen uns vuit mil.

La campanya de microdonatius està oberta fins a mitjan gener i s'hi pot col·laborar a través del web de l'entitat.

Des de la Fundació subratllen que aquests espais que promouen són molt necessaris per a moltes famílies i expliquen la història de la Lamiae, que hi acudeix per practicar castellà i llegir, i la de l'Erick, que fa reforç de matemàtiques.

La Lamiae i l'Erick són dos dels més de sis-cents infants i adolescents que han participat aquest 2023 en els tallers i activitats que l'entitat dinamitza als centres educatius de la zona per construir entorns protectors que facilitin l'aprenentatge i el gaudi. Fa vint anys que la Fundació Salut Alta acompanya persones del barri de Badalona i vetlla pels seus drets.

L'Informe sobre l'estat dels drets de la Infància i Adolescència a Catalunya 2023, publicat a l'octubre per la Plataforma d'Infància de Catalunya (PINCat), mostrava que un de cada tres infants creix en risc de pobresa o exclusió social. Oferir espais acollidors i de proximitat, donar suport en la cobertura de necessitats bàsiques o bé atendre les seves necessitats emocionals són algunes de les prioritats de la Fundació.

L'any 2023 la Fundació Salut Alta ha atès més de 128 nens, nenes i adolescents, vuitanta famílies i setanta-nou dones. La campanya 'Créixer en majúscules' pensa activitats adients segons la situació de cada infant. S'hi pot col·laborar fins al 14 de gener a través de microdonacions a la web, Bizum al 33399 o fent una transferència bancària al número de compte ES52 2100-0463-81-0200082746.

Afegeix un comentari nou