Encara ets a temps de presentar-te a la convocatòria de "El Vídeo del minuto"

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Encara ets a temps de presentar-te a la convocatòria de "El Vídeo del minuto"

Ravalnet

Resum: 

El termini per presentar els treballs que formaran part d'un film col·lectiu fet des dels punts de vista de diferents dones finalitza el 10 d'abril.

Es tracta d'una iniciativa de TRAMA, Coordinadora de Mostres i Festivals de cinema, vídeo i multimèdia realitzat per dones que donarà com a resultat una creació audiovisual coral i plural que serà projectada en diferents mostres. El projecte el va iniciar Drac Màgic - Mostra Internacional de Films de Dones a Barcelona el 1997.

Totes les dones que vulguin participar a "El vídeo del minuto" hauran de crear i presentar un treball que respongui a la temàtica de "Els amors". El concepte d'amor ha anat evolucionant al llarg del temps i pot ser entés de diferents maneres en la societat actual. La convocatòria d'enguany està interessada en la perspectiva que hi tenen les dones.

Les obres presentades hauran d'ajustar-se als següents requisits:

  • Estar realitzades per dones, sense limitacions d’edat ni nacionalitat.
  • Cenyir-se al tema proposat.
  • Tenir una durada màxima d’un minut.
  • Estar realitzades en un pla seqüència.
  • Incloure un pla al final amb el nom i el lloc de residència de cada autora.
  • Entregar una còpia en format digital (arxius amb extensió .mov i .mp4 preferentment).

Els treballs es poden presentar a qualsevol seu de TRAMA o bé via Wetransfer enviant-los a l'adreça de correu electrònic mostra@dracmagic.cat. Per a més informació pots consultar les bases de la convocatòria o bé aquesta pàgina web.

Afegeix un comentari nou