És possible sortir-se’n de la situació de pobresa

Autor/a: 
Comunicació FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

És possible sortir-se’n de la situació de pobresa

Autor/a: 
Comunicació FCVS

Resum: 

Segons els representants de Càritas, Banc dels Aliments i Arrels és possible sortir-se’n de la situació de pobresa i l’exclusió social no és inevitable. Caldria seguir l’exemple d’integració d’Alemanya i aplicar un gran pla d’ocupació que podria resumir-se en “pla mentre tant”.

La comissió d’acció social del Cercle Eqüestre de Barcelona va reunir el passat 9 de maig el director de Càritas de Barcelona, Jordi Roglà, el president de la Fundació Banc dels Aliments, Antoni Sannsalvadó, i el director d’Arrels Fundació, Salvador Busquets, a debatre en una taula rodona sobre la crisi i el benestar social.

Una cinquantena de socis del Cercle van assistir al debat i van reconeixer que la crisi cada cop està abocant més famílies de classe mitjana a situacions de risc o directament de pobresa.

Les tres entitats van coincidir en que és del tot necessari un pla de xoc contra la pobresa infantil i juvenil amb plans d’ocupació; però més enllà de possibles solucions, que en tenen, els ponents van apel·lar a la generositat, destacant que la crisi ha fet emergir els valors positius que també té la societat.

Afegeix un comentari nou