La Unió de Pacients per la Regularització del Cànnabis es presenta a Figueres

Unió de Pacients per la regularització del cànnabis - UPRC
Autor/a: 
Josep V. Marín
Presentació de la UPRC - Girona - Figueres amb el suport de la Fundació Alchimia Solidària Font: UPRC - Alchimia Solidària
Presentació de UPRC Girona - Figueres, amb el suport d'Alchimia Solidària.
Un membre de MedCan en una de les xerrades informatives en les quals participa UPRC Font: UPRC
Un membre de MedCan en una de les xerrades informatives en les quals participa UPRC.
Carlos Leiva és un dels membres de UPRC actius en les xerrades - presentacions Font: UPRC
Carlos Leiva, de UPRC, en una xerrada informativa.
La planta Cannabis indica cultivada en una terrassa per autoconsum Font: Josep V. Marín
La planta Cannabis indica cultivada en una terrassa per autoconsum.
Una reunió de la Unió de Pacients per la Regularització del Cànnabis Font: Josep V. Marín
Una reunió, a la seu de la Fundació ICEERS, de la Unió de Pacients per la Regularització del Cànnabis.

La Unió de Pacients per la Regularització del Cànnabis es presenta a Figueres

Autor/a: 
Josep V. Marín
Unió de Pacients per la regularització del cànnabis - UPRC

Resum: 

La Fundació Alchimia Solidària acull l’acte de presentació de la delegació autònoma de la UPRC a Girona, que vol promoure la legalització del cànem i el seu accés en la seva vessant terapèutica.

La Unió de Pacients per la Regularització del Cànnabis (UPRC), constituïda íntegrament per familiars i/o usuaris de cànnabis medicinal, treballa per defensar i promoure el dret a un accés al cànnabis i als cannabinoides com a tractament supervisat per un metge, d'una manera segura i assequible, sense discriminació per edat, sexe, estatus o condició. Membres de la UPRC, entre elles Elena Riberas, Noelia Illera, Jamila Andrea Manozzo i Carlos Leiva, explicaran la seva experiència i recolzaran des de l’associació barcelonina la iniciativa a Girona i Figueres.

La UPRC neix amb una doble funció, la de intervenir o servir de referència perquè cap pacient que ho necessiti es quedi sense assessorament mèdic especialitzat, ni sense una via d'accés al tractament que pugui necessitar, i la de representar al col·lectiu davant d'institucions i la indústria cannàbica.

En aquesta primera trobada la UPRC-Girona vol aglutinar els suficients suports de persones usuàries de cànnabis de la província per establir-se, auto-organitzar-se i poder tirar endavant la iniciativa. La UPRC-Girona compta amb total suport de UPRC -Barcelona, amb la que s'establiran els contactes i sinergies que permetin una implantació efectiva al territori i dur a terme la seva missió fundacional, explica la Fundació Alchimia Solidària. La reunió tindrà lloc el 31 de gener de 17.00 h a 19.00 h a les instal·lacions d'Alchimia al C/Llevant 32 de Vilamalla (Figueres). Si es vol més informació es pot contactar a través de info@alchimiaweb.org o trucant al 972 527 248.

Afegeix un comentari nou