Fades de Ponent posa en marxa la tercera campanya solidària 'Per Nadal Ningú Sense Regal'

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Autor/a: 
Míriam Bantulà
Persones usuàries de Càrites Lleida fent la cata als reixos mags.  Font: Càritas Lleida
Persones usuàries de Càrites Lleida fent la cata als reixos mags. Font: Càritas Lleida

Fades de Ponent posa en marxa la tercera campanya solidària 'Per Nadal Ningú Sense Regal'

Autor/a: 
Míriam Bantulà
Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

Aquesta campanya nadalenca va orientada a totes aquelles persones adultes que es troben en risc d’exclusió social o en un moment molt fràgil i vulnerable.

Fades de Ponent és una associació sense ànim de lucre que, tal i com recull el seu nom, fa accions d’empenta solidària a les terres de Ponent. En aquest cas, des de l’entitat han decidit adreçar-se a persones adultes perquè, segons explica Àngels Antolin, presidenta de Fades, ja existeixen moltes campanyes solidàries per a infants. La campanya #PerNadalNingúSenseRegal pretén ajudar a aquestes persones a complir el seu desig per Nadal i compta amb la participació de 100 persones voluntàries que faran de reixos i reines magues.

La campanya està dirigida a persones usuàries d’entitats com Càritas Diocesana de Lleida, Fundació Antisida, Agrupa’t o Arrels Sant Ignasi, i la missió de Fades de Ponent és impulsar la campanya i posar en contacte les persones destinatàries de les entitats amb els seus reixos.

L’objectiu principal de la campanya és retornar la il·lusió a aquests persones mitjançant una carta, en la qual escriuen els seus desitjos als reixos. Aquest any s’han escrit 151 cartes i segons afirma Antolin, “cap carta es queda sense atendre”. Hi ha un pressupost de vint-i-cinc euros a l’hora de demanar el regal i acostumen a demanar roba, rellotges o colònia.

Les persones voluntàries seran les encarregades de fer realitat els seus desitjos i portar el regal a l’entitat corresponent per obrir-lo en la seva festa nadalenca. D’aquesta manera, a través d’aquesta iniciativa i associacions com Fades de ponent, aquestes persones recuperen l’esperit nadalenc.

Afegeix un comentari nou