Fes un follow solidari al Twitter per la Barcelona Magic Line

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Fes un follow solidari al Twitter per la Barcelona Magic Line

FCVS

Resum: 

Per cada nou seguidor al Twitter d’El Mercat Social, es farà un donatiu de 0,02 euros a la caminada solidària de l’Obra Social Sant Joan de Déu.

Un any més, El Mercat Social de Voluntaris.cat, es dóna de la mà amb l'Obra Social Sant Joan de Déu amb la campanya “1Follow El Mercat Social=0,02 euros Barcelona Magic Line”. L'objectiu és aconseguir el major donatiu per a la caminada solidària Barcelona Magic Line. D’aquesta manera, El Mercat Social farà un donatiu de 0,02 euros per cada nou seguidor que aconsegueixi a la seva pàgina del Twitter des del 23 de febrer al 3 de març.

Ser solidari ara és més fàcil que mai. Fes-te seguidor del Twitter d'El Mercat Social i comparteix la campanya a les teves xarxes socials per tal que hi pugui participar el major nombre de persones. Amb un sol click posaràs el teu gra de sorra per aconseguir que l’aportació als programes socials de l’Obra Social Sant Joan de Déu sigui major.

La BML és la caminada solidària pels turons de Barcelona que organitza Sant Joan de Déu el proper 28 de febrer de 2016 i que vol recaptar fons que es destinaran a treballar per a persones amb problemes de salut mental, les persones en situació de sense llar, les persones en situació de dependència, la infància hospitalizada, recerca biomèdica i les emergències socials.

Fes Follow a El Mercat Social! Amb vosaltres la BML arriba més lluny!

Afegeix un comentari nou