Festa del 35è aniversari de la Fundació La Roda

Autor/a: 
Comunicacio FCVS /La Roda
 Font:
Font:

Festa del 35è aniversari de la Fundació La Roda

Autor/a: 
Comunicacio FCVS /La Roda

Resum: 

El diumenge 7 d'octubre, de 10 a 15h, tindrà lloc al al pavelló Z6 de Fira de Barcelona la festa del 35è aniversari de la Fundació La Roda d'Accions Culturals i del Lleure. Grups d'animació, tallers, rocòdrom i ludoteca ompliran el pavelló Z6 (al costat de la Font Màgica) d'activitats, color i música per a tota la família.

La Roda vol celebrar aquests 35 anys al costat de les seves entitats d'arreu de Catalunya i el gran nombre de grups i artistes que formen part de la seva història. Monitors, artistes, educadors...públic en general tindran l'oportunitat de gaudir, en un mateix espai, de la gran festa major de les entitats.

En aquest aniversari no poden faltar els gegants i capgrossos de La Roda, colles sardanistes, timbalers i esbarts dansaires com a representants de la cultura popular.

Com a les grans festes de La Roda, no faltarà l'escenari per on passaran nombrosos grups d'animació infantil i tallers com el de maquillatge i globoflexia pels més petits i xapes i grafit pels més joves.

Música, ball, riures, colors, i com no, un públic familiar amb ganes de gaudir, tot això i molt més a la festa del 35 aniversari de la Roda.

Afegeix un comentari nou