FiraTàrrega, el teatre al carrer més solidari

 Font:
Font:

FiraTàrrega, el teatre al carrer més solidari

Resum: 

Enguany la FiraTàrrega (Teatre al Carrer) porta un important novetat social. Dedicarà el 5% de la seva recaptació a finalitats solidàries.

El 5% de la recaptació en taquilla es dedicarà íntegrament a la compra de productes pel Banc d’Aliments de Tàrrega.

Aquesta entitat, ha multiplicat per tres en els últims anys el nombre de persones que reben la seva ajuda. L'any 2012 la xifra de beneficiaris estava en unes 700 famílies.

La Regidoria d’Acció Social i la Creu Roja Tàrrega, que gestionen aquest servei, no baixen en cap moment la guàrdia per sol·licitar tot tipus de donacions. La seva petició i les seves necessitats són sobretot conserves, oli, llegums, productes d'alimentació infantil i higiene personal.

La llista de beneficiaris d'aquest servei social s'actualitza cada 15 dies i les sol·licituds cada dia són més nombroses. L'ajuntament ha cedit des del primer moment un magatzem municipal per guardar aquests productes que són repartits per persones voluntàries en la seva major part.

Oriol Martí, gerent del certamen, explica que encara que aquest any s'ha rebaixat el preu de les entrades de 19 a 12 euros confien que aquesta inciativa solidària animi a la gent a participar i a superar els 67.000 euros obtinguts en la venda d'entrades en el certamen anterior.

Martí ha destacat que el més important no és els diners que es recapti, sinó donar a conèixer als espectadors la labor dels bancs d'aliments en els moments de crisis en els quals ens trobem.

FIRATÀRREGA/PROGRAMA

Afegeix un comentari nou